Idézet...

"A boksz dráma, állandóan változó dráma, melynek forgatókönyvét nem előre írják. A boksznak sokkal inkább, mint más sportágaknak fájdalmas és hősies oldalai vannak, amelyet a szó legszorosabb értelmében verejtékkel és vérrel írnak. A boksz az izom és az ész játéka, keserű játék, ahol sokat kell fizetni azért, hogy győzedelmeskedjék az ember. A boksz nagy lecke. Mindennek megváltozik a dimenziója, ha az ember ringbe lép, megismeri a szívszorongást, a hirtelen ürességet, a teljes magányt"

Jean-Paul Belmondo

Bejelentkezés

Híreink

Énekes István Ökölvívó Emlékverseny

Megrendezésre került az Énekes István Ökölvívó Emlékverseny Budapesten. A magas színvonalú versenyen több mint 100 versenyző és 35 egyesület lépett a szorítóba.

 

 64kg KERTÉSZ DÁVID (LFK/GAA) a Balatonlelle/Győri Gladiátor versenyzője, a második nap selejtezőjén Orbán Adrián (KSC) Kecskeméti versenyzővel találkozott. Kertész Dávid (LFK) a mérkőzést megosztott pontozással elvesztette Orbán Adriánnal (KSC) szemben.

 69kg FAZEKAS MÁTÉ (RSK) sajnos nem indult jól a verseny, már az első nap vereséget szenvedett így kiesett.

 64kg BOGDÁN TIBOR (RSK) a selejtező második napján Rostás Armandó (FTC) találkozott. Bogdán Tibor (RSK) a mérkőzést egyhangú pontozással megnyerte Rostás Armandó (FTC) ellen. Az elődöntőben Orbán Adrián (KSC) versenyzővel találkozott. A mérkőzést megosztott pontozással Bogdán Tibor (RSK) nyerte. A döntőben Szamkó Zsolt (MMF) Madárfészek akadémia versenyzőjével találkozott. A mérkőzés első menetében orvérzés miatt Bogdán Tibor (RSK) vereséget szenvedett így döntő fölénnyel nyert Szamkó Zsolt (MMF) ökölvívó. Tibor 2.helyen végzett a versenyen.

 57kg MATESZ VIKTÓRIA (KNS) egészen a döntőig verekedte magát, ahol Uhrin Csenge (VEC) Vecsési versenyzővel találkozott. A meccset egyhangú pontozással nyerte Viktória (KNS). Így 1.helyen végzett a versenyen.

 69kg LAKOS REGINA (LFK) Lellei versenyző is a döntőig jutott, ahol Ambrus Viktória (FBO) ellen lépett a szorítóba. Az első menetben döntő fölénnyel vereséget szenvedett Viktória (FBO) ellen.

© Dél-Dunántúli Regionális Ökölvívó Központ (2018) - Minden jog fenntartva